Джино Бианкалана ще става татко на дъщеричка

Двукратният победител от Big Brother Джино Бианкалана от няколко години се носи на крилете на любовта с докторката Кристиана Канева, с която се запозна в болницата, докато ходеше на прегледи за крака си заради тежката катастрофа с мотор. Допреди около седмица двамата не се подвизаваха по никакъв начин в социалните мрежи и дори бяха премахнали профилите си в Instagram.

E, новините сега определено си заслужават, затова влюбените гълъбчета са решили все пак да се завърнат и да оповестят по най-хубавия начин, че ще стават родители на момиченце. Джино пусна видео, в което двамата седят пред луксозната им къща в Чикаго, а на улицата отпред луксозно возило пуска розов дим.

Малко след това Джино пада на колене и предлага брак на своята красива половинка. Голяма част от техните близки и приятели са ги заобиколили и не спират да ги снимат и да им се радват. Това е един толкова дългоочакван момент за всички тях.

Видеото е от февруари месец, защото д-р Канева пусна снимка в стори с торта, на която пише 08.02.2022 г. Не знаем защо бъдещите родители чак сега решават да споделят тези толкова хубави новини, но важното е да са щастливи. Социалните мрежи никога не са били тяхното нещо.

Преди няколко години двамата си направиха еднакви татуировки на безименните пръсти във формата на халки, които завършват като сърце и се допълват, отбелязва vbox7.

През 2016 г. риалити звездата се сгоди за моделката Изабела Родерс, но след това той се завърна в България без нея и не пожела да сподели никакви подробности около тяхната раздяла.

Previous post Интрига с наградата на Краси Радков от „Капките“, уж я дари на детската болница…
Next post Радина Кърджилова показа безупречно тяло на плажа