Джони Деп си е загубил ума по Анджелина Джоли

След като Амбър Хърд му разби сърцето и му вгорчи живота с тежък развод, холивудският актьор Джони Деп е готов да се влюби отново. Обект на желанието му е Анджелина Джоли и лошото момче смята, че са идеални един за друг. Спекулациите на мнозина сега са потвърдени от източник на списание „Глоуб“, което пише, че Деп е категорично решен да я спечели, тъй като и двамата вече са свободни.

Източникът каза, че Деп тайно е преследвал Джоли в миналото, като ѝ е изпращал цветя и ѝ е писал имейли. Според него Джони твърдо е решил да поправи проблемите си с алкохола и да се съсредоточи върху външния си вид, защото смята, че това може да притесни Анджелина, пише днес.бг.

„Джони открито каза, че едно от най-големите му желания е да бъде с Анджелина. Той никога не се отказва от любовта. Той е невероятно придирчив на този етап от живота си и това е нещо, по което си приличат с Анджи“, каза източникът и добави, че Деп е готов да премине през големи промени, само за да бъде с нея.

Припомняме, че двамата последно работиха заедно във филма „Туристът“ пред 2009-2010 г., където изпълняваха главните роли. Героите им имаха страстна и почти фатална връзка.