Джони Деп търсил кокаин в интимните части на Амбър Хърд

Амбър Хърд отвръща на удара. Сега тя и адвокатите ѝ вадят мръсните ризи на Джони Деп във вече 13-дневната съдебна битка.

Амбър Хърд почти се разплака на няколко пъти, докато първият свидетел беше разпитван от екипа ѝ. Това беше д-р Даун Хюз от Ню Йорк, клиничен и съдебен психолог, която е експерт по домашното насилие, съобщава „Daily Mail“, цитиран от dir.bg.

Д-р Хюз разказа ужасяващи случаи, за които твърди, че Хърд ѝ е споделила, предимно относно сексуално насилие, извършено над нея от Деп.

Психологът каза, че когато Деп е бил пиян, хвърлял Хърд на леглото, късал нощницата ѝ и се опитвал да прави секс с нея.

„Тя ми призна как я принуждавал да прави орална любов с него, когато бил ядосан. Това не са били моменти на любов, това са били доминиращи моменти“, казва Хюз.

Според специалистката, за Деп било „приемливо да скъса нощницата на Амбър Хърд, да прокара пръсти във вагината ѝ, търсейки кокаин“. Друг път Деп пъхнал пръстите си в интимните ѝ части и насила правел сексуални действия с нея в килера.

Инцидентът в Австралия, при който Деп си загубил върха на пръста, бил „един от най-тежките“. Д-р Хюз каза: „Когато той я биел и душал, казвайки ѝ, че я мрази и ще я убие, мис Хърд се разделяла от тялото си и сякаш излизала от него, за да оцелее. Единственото нещо, което тя си мислела било: „О, Боже, надявам се, че не е със счупения“.

Когато бил пиян, Деп често прибягвал до насилствен секс, и се ядосвал ако Амбър не участва, както трябва. Хърд стискала зъби и се борела да сдържа емоциите си.

Имало и физическо насилие, претърпяно от Хърд – Деп да я бутал, блъскал, да я давел и ритал в гърба. Тя получила „предимно синини“, порязвания и „вагинална болка“ от някои от сексуалните посегателства.

Хърд каза, че е загубила съзнание два пъти след битки с Деп, в Австралия и през декември 2015 г.

Освен това Деп бил много ревнив и не бил съгласен Амбър да си показва гърдите във филми. Звънял на всеки актьор, с когото Амбър снимала, за да предупреждава, че „има очи“ на снимачната площадка.

Сега е ред на адвокатите на Амбър да призовават свидетели, като се очаква самата тя да говори днес, след като до вторник съдебните заседатели изслушаха повече от две дузини свидетели, извикани от адвокатите на Деп, включително самия Деп.

Последният свидетел на Деп, счетоводителя съдебен експерт Майк Спиндлър каза: „Според моето заключение г-н Деп е претърпял пропуснати печалби от приблизително 40 милиона долара“, заради статията от 2018 г., в която Амбър индиректно го обвинява в домашно насилие.