Джордж Клуни и Амал са пред развод?

Има ли облаци в доскоро безоблачния брак на холивудската звезда Джордж Клуни и половинката му Амал?

Това е въпросът, който все по-често си задават напоследък почитателите на двойката. При женитбата им през 2014 година, двамата си дават любопитен обет с обещанието да не се превърнат в поредните знаменитости в Меката на шоубизнеса, чийто съвместен живот не издържа дълго, пише vesti.bg.

„Сделката ни е никога да не бъдем разделени за повече от седмица“, признава тогава актьорът. Логично, тя е успешен юрист, той не по-малко печеливш и популярен в киното, графикът им често е натоварен. Но докато в началото това правило се спазва изрично, то в последните години ситуацията рязко се променя.

„И двамата са работохолици и кариерата им все повече ги кара да водят съвсем различен и отделен начин на живот“, разкрива източник пред In Touch. Факт е, че двойката съвсем скоро ще отбележи 10-годишен брак, но дали ще стигне и до цифрата 11?

Преди няколко години Клуни призна, че с Амал са провели разговор, с който са се разбрали да продължат да правят това, което обичат, но не и ако то вреди на отношенията им. Сега Джордж се снима със стария си приятел Брад Пит в лентата Wolfs в Ню Йорк, режисира още един проект и се очаква да се премести за дълго време в „Голямата ябълка“, за да дебютира на театралната сцена там с пиесата „Лека нощ и късмет“.

Както се казва, едното обещание сякаш вече е трудно да бъде спазено, а то води лесно до нарушаване и на другото. А Клуни и Амал сякаш са в типичния капан на Холивуд, в който кариерата често се оказва за сметка на личния живот…