Джулиана Гани била страшно срамежлива и притеснителна

Модната кариера на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани започнала с фотосесия във ваната на хотел в Асеновград, разкри самата тя. Красавицата си спомня добре началото на модната ѝ кариера, стартирала с курс за модели в Пловдив.

„Записах се на един курс в родния ми град за манекени в дома на модата в Пловдив, беше около три месеца, там ни обучаваха как да позираме пред обектива, как да дефилираме, но аз много исках да се разчупя още повече и тогава си спомням ме откри един фотограф през Фейсбук, който ми предложи да направим професионална фотосесия.

Отидохме в един хотел в Асеновград и започнаха снимките. Не си представяйте, че е било нещо разголено или еротично, аз бях ужасно стеснителна и много притеснителна и за такива по-секси елементи беше трудно да се говори изобщо. Трябваше ми наистина много време, за да се отпусна и да се почувствам спокойна пред камера. Снимахме навсякъде в хотела, по коридорите, в стаите, фоайето, докато не се поуспокоих и накрая сесията завърши във ваната. Беше забавно и интересно“, спомня си Джулиана.

Оттогава досега тя има зад гърба си ужасно много конкурси и както самата тя се шегува: „Най-добре е да се провери в „Гугъл“ на кой конкурс точно и кога се е явявала“. Иначе си спомня участието на „Мис Пловдив“, защото това е един от първите конкурси, на които се е явявала. След това идват още няколко по-малко известни състезания за красота, а Джули става все по-зарибена.

През 2012 г. пловдивчанката участва във второто издание на конкурса „Бест Еротик модел“,тогава прави и своите първи стъпки в поразголените фотосесии. Измежду двадесет кандидатки Гани разбива конкуренцията още с първото си излизане на сцената и печели приза за най-добър еротичен модел у нас.

Освен с корона и лента Джулката си тръгва от конкурса и с чисто нов силиконов бюст, който е и голямата награда. Това веднага отваря вратите на красавицата към нови хоризонти. С едни гърди напред Гани се включва в кастинга за Мис Силикон, който печели от първия път през 2013 г. И както самата тя казва, тогава изгрява и нейната звезда. „Не съм родена с особено голям късмет, при мен нещата, които искам стават, но винаги е въпрос на много усилия. Както се казва, да си накъсметиш късмета, но аз съм много упорита и следвам мечтите си.

Така беше и с Мис Силикон. Това е първият по-голям конкурс, който спечелих. Явих се с много вълнение и си спомням, че и тогава бях притеснена. Това са годините, в които това събитие беше много популярно и се правеше в един от най-големите клубове на нашето Черноморие, имаше над 3000 човека, които бяха дошли да гледат. Имам спомен как седях в бекстейджа и когато дойде моят ред, просто забравих да изляза на сцената, но от организаторите ми дадоха начален старт, като ме побутнаха отзад и това беше – в този миг притеснението изчезна. Емоцията беше страхотна“, разказва Гани пред „Телеграф“.