Джулиана Гани – бременна и сгодена?

Новата любовна връзка, която Джулиана Гани завъртя бързо след раздялата с бащата на детето си Илиян май ще се окаже по-сериозна от очакваното. Поне така изглежда отстрани, но както добре знаем силиконовата хубавица често заблуждава феновете си в мрежата за случващото се в личния ѝ живот, пише Шоу Блиц.

Наскоро тунингованата блондинка показа какъв нов пръстен с огромен диамант притежава и колко е щастлива, че го вижда на ръката си. Последователите на Гани в социалната мрежа веднага започнаха да предполагат, че тя се е сгодила за новия си възлюбен Теодор Гецов. Прави впечатление обаче, че това едва ли е така, като се има предвид, че тя не носи пръстена на безименния си пръст, както повелява традицията, а на средния.

Както е известно двамата имат връзка от броени месеци, но въпреки краткото време, вече са взели решение да живеят заедно в столицата. Явно Джулиана Гани бързо е забравила страстната си любов с бившия си, с когото взаимно се врекоха във вечна вярност.

Силиконката все още не е признала и за втората си бременност, за която слуховете стават все по-сериозни, но вместо това често публикува снимки на бременни жени, с което явно намеква, ако не за реалността, то със сигурност за силното си желание да се види отново в тази роля.