Джулиана Гани в авантюра с един от младите секссимволи на родното кино

Нова авантюра има в живота на Джулиана Гани, научи HotNews. Плейбойката, която е в процес на развод и с втория си съпруг, вече е предприела паралелна връзка с популярен български актьор. Не става въпрос обаче за Станислав Яневски, с който я обвърза неотдавна бившият ѝ любим – фитнес инструкторът Илиян.

Малката Джулка всъщност върти любов с един от младите секссимволи на родното кино, а именно Иво Аръков, който в миналото въртеше любов с Мария Илиева и Мика Стоичкова. Гани била забелязвана не веднъж пред кооперацията на актьора в района на столичен мол, близо до италиански ресторант. Като потвърждение на отношенията им е и фактът, че неотдавна двамата са пътували по едно и също време до Лондон.

Макар Гани да не е обявявала пътуването си в социалните мрежи, тя е отскочила до Англия и причината е именно Аръков. Отношенията им обаче се пазят в дълбока тайна, защото актьорът все още не е приключил последната си връзка с пловдивчанка. Заварката между Джулиана и Иво е започнала още по време на участието ѝ в предаването „Мармалад“ по бТВ. За първи път двамата имали възможност да се опознаят покрай телевизионната изява на силиконката, където Аръков е водещ с Радост Драганова.

Previous post Неприлично скъпо предложение ядоса Венета Райкова
Next post Откраднаха джипа на Деси Плевнелиева, возилото било пред МОЛ