Джулиана Гани избухна срещу Иво Димчев след участието му в „Черешката“

Джулиана Гани е от популярните личности, които рядко влизат в публични конфликти, но изглежда е на прага на точно такова събитие. Блондинката не можа да се сдържи след по-различното представяне на Иво Димчев в „Черешката на тортата“ и буквално избухна в свое стори, като изсипа не една или две обиди по адрес на певеца.

С участието си в предаването артистът успя да си спечели повече недоброжелатели, отколкото фенове, макар и той самият да твърди, че е представен като „лош герой“ не заради негативните си изказвания по адрес на другите, а заради монтажа и начинът по който продукцията го е показала пред зрителите, пише woman.bg. И все пак – неговата вечер в предаването беше запомняща се и както и да го погледнем, си беше скандална. Той дори я нарича повече „пърформанс“ и по-малко вечеря.

Джулката, като горд двукратен победител в „Черешката на тортата“ гледа критично на творенията на Димчев в кухнята и не можа да сдържи недоумението си от подхода му към храната и също така сподели, че е в „културен шок“.

Ето и цялото ѝ изказване в мрежата:

Previous post Лияна изглежда неузнаваема в Абу Даби
Next post Емилия не вярва, че Денис Теофиков сам си е посегнал