Джулиана Гани изтри бившия си от гърдите си

Плеймейтката Джулиана Гани премахна бившия си съпруг – фитнес инструктора Илиян Найденов, от гърдите си.

В знак на голямата си любов към него, още преди да се оженят, тя си татуира името му между силиконовите си гърди. Сега обаче надписът „Принцесата на Найденов“ вече не е актуален и тя отиде да го заличи.

Докато беше влюбена в него, 30-годишната пловдивчанка започна да татуира различни неща, посветени на инструктора от Монтана. Тя имаше две основни татуировки, посветени на съпруга си – едната между двете гърди, и гласеше посланието „Принцесата на Найденов“, а другата е на гърба ѝ и е била доста масивна.

Джулката е била предупредена, че болката, която ще понесе след подлагане на специален лазер за премахване на татуировки, е огромна. Дори дни наред след интервенцията няма да може да спи от неприятното усещане заради третирането в зоната на гърба. Въпреки това обаче риалити фурията твърдо решила, че непременно ще го направи, а от студиото пуснаха кадри от процеса по заличаването.

Премахването на татуировки с лазер всъщност е най-популярният и вероятно най-ефективният метод, като процедурата не е от най-евтините, в зависимост от размера на татуировката, мястото и броя на леченията, които ще са необходими. За Джулиана Гани парите не са проблем, тъй като още като 17-годишна наследява от покойния си баща – заможен италианец, цели 6 апартамента, благодарение на които е подсигурена финансово.

Амбициозната силиконка понесе болката, която е по-голяма, отколкото правенето на самия татус, само и само да заличи бившия, който гледа сина им, докато тя бе на поредния воаяж в чужбина с нов мъж и заради това си навлече гнева на последователите си в социалните мрежи, пише „Телеграф“.

Previous post Това е най-посещаваната туристическа атракция в света
Next post Коцето и Фънки се гаврят с „малките хора“