Джулиана Гани кръсти сина си Давид

След тежката седмица, която Джулиана Гани имаше, по време на която преживя неприятен инцидент на връщане от Румъния, тя я завърши по християнски – в неделя покръсти сина си Давид!

„Честито ни християнче“ споделя самата Гани, и после допълва: „Свето кръщение на Давид! Празникът продължи със специалното участие на любимите ни Маша и Мечока! Щастлива съм, че усмивката не слезе от лицето ти цяла вечер. Пожелавам ти всяка твоя стъпка да бъде осеяна със светлина, с най-чистата вяра, благодат и все така да растеш в свят на добрина и обич“.

И макар че наследникът ѝ не изглежда очарован на официалната снимка от църковната церемония, в сторитата и видеата на известната му майка се вижда, че настроението му се подобрява, когато отбелязват празника в известен столичен детски център. Вижда се и че те не са първите звезди, посетили мястото, а са взели пример от „колегите си по известност“ Златка Райкова, Александра Богданска, Теа и Наум Шопови, Орлин Горанов, Антоанет Пепе, както и други известни майки инфлуенсърки.

Празникът е бил достойно бляскав, с красиви декорации, дизайнерска торта и приказни кътове, точно като за звездни принцове и принцеси.

Засега има само слухове кои са кръстниците, а дали това парти не е подготовка и за друго бебешко такова, предстои да разберем.

Previous post Синовете на Бритни Спиърс не искали да я виждат
Next post Овации в нета заради невиждани снимки на Алекс от „Ергенът“