Джулиана Гани наследила петролен кладенец в Ливан

Изкушението Джулиана Гани се сдоби с петролен кладенец в Ливан, разкри пред Lupa.bg адвокат, запознат със семейните дела на бременната в 8-ия месец манекенка. Оказа се, че красавицата с ливански корени наследила наскоро част от съкровището по линия на баща си. Любопитен детайл е, че документите за собствеността са оформени след раздялата ѝ с влюбения в бицепсите си Илиян Найденов.

„Истината е, че фамилията ѝ беше против брака с фитнес инструктора, защото той е доста под нивото на Джулиана, а и витаеха обосновани съмнения за неговата безкористност. Сега, когато тя се отърва от Илиян, семейството реши да ѝ даде дял от петролния кладенец”, обясни юристът, участвал пряко в делбата.

Източникът уточни, че първият съпруг на майката на Джулиана, който е баща на двамата ѝ братя – вече покойник, оставил голямо наследство на фамилията.

Вторият съпруг – бащата на Джулиана, обаче завещал невероятно богатство – семейството му притежава петролен кладенец в Ливан. За съжаление, таткото на Джулката също не е между живите, призна информаторът.

Иначе Джулиана отпразнувала придобиването на дял в петролния кладенец с царски подарък – наскоро мокрият сън на мачовците се почерпила със златен Volkswagen Touareg и си взела личен шофьор, защото тя не шофира, уточни източникът.