Джулиана Гани остави бебето и замина за Куба

Макар, че Джулиана Гани роди сина си Кай преди по-малко от 4 месеца, тя рядко се задържа около бебето за дълго. Силиконката не изтрая дълго без почивки и скоро след появата на бебето замина за Италия, а после за Турция. Сега пък е предприела по-дълго пътуване – с мъжа ѝ Теодор Гецов са в далечна Куба. Преди няколко години блондинката посети страната на Фидел Кастро за първи път и отдавна мечтаеше да се върне там.

Джулиана обича да се хвали, че след две раждания животът ѝ не се е променил изобщо – продължава да пътува, да се забавлява и да мисли предимно за себе си. Големият ѝ син Давид прекарва повече време с баща си Илиян Найденов, а малкият Кай е зарязан на детегледачки. През това време Гани се е отдала на развлечения и разкрасителни процедури. Поне два пъти седмично тя ходи по всевъзможни студиа за разхубавяване, пише Флагман.

Едрогърдата риалити героиня казва, че отново е станала 50 кила – толкова била и преди да зачене.

„Много бързо си върнах формата. Апетитът ми е намалял, изобщо не се чувствам подута. Сега се харесвам повече отвсякога”, доволна е Джулката, която се кълне, че не ползва никакви хапчета, за да постигне мечтаната фигура.

Като суетна жена, разчитаща на фигурата си за препитание, тя била много наплашена, че ще надебелее по време на втората си бременност и строго съблюдавала с какво се храни. Някои дори я упрекнаха, че по този начин вреди на бебето. „Бременността ми протече много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствах отлично. Не е нужно всички майки да са дебели като бъчви!”, побърза да се защити Гани и държеше на това и при първата си бременност.

Блондинката върви по стъпките на майка си, която има няколко деца от различни мъже. Риалити звездата от „ВИП Брадър” е с доста труден характер и сменя съпрузите като носни кърпи. Говори се, че редовно тормозела ченгето Теодор и вече успяла да му се качи на главата. Той пък гледал да ѝ угажда, за да не се стига до скандали. Така или иначе, парите в семейството ги изкарва силиконовата мадама.

Гани започна връзката си с Гецов веднага след развода с фитнес инструктора Илиян Найденов. Тя даже не се свени да признае, че по това време полицаят бил обвързан с друга. Силиконката обаче много си го харесала и се постарала да го раздели с тогавашната му приятелка.

Блондинката с огромна гръдна обиколка има и по-голям си на име Давид от бившия си мъж Илиян. Момченцето живее в Монтана с баща си. Майка му доброволно се отказа от родителските права над него. „Направих го за доброто на детето и за да избегна още съдебни разправии. Давид се чувства добре там, чуваме се редовно с него”, обяснява Джулиана.

Гани не спира да хвали новия си мъж и да демонстрира охолен начин на живот, като явно цели да натрие носа на бившия. Според запознати обаче отношенията им далеч не са толкова розови, колкото се опитват да ги изкарат.

Previous post Певицата Джия от „Ергенът“ показа новата си любов
Next post Дъжд от пари очаква тези 3 зодии през лятото