Джулиана Гани отрече слуховете, че е затънала в дългове

„Не ме преследват лихвари. Не дължа пари на никого“, това разкри пред „България Днес“ Джулиана Гани след серията от писания по свой адрес в медиите в последно време.

Преди няколко дни се появи информация, че огнената блондинка е напът да си има сериозни проблеми, защото не си е върнала дълга към лихвари. Именно с пари от мафията тя демонстрирала охолния начин на живот и обикаляла света, гласят писанията.

„Дано все така нямам пари“, добавя с усмивка и в типичния си шеговит стил тунингованата блондинка, която няма как да остане незабелязана, каквото и да прави.

„В моя живот никога не съм дължала на никого пари, камо ли на лихвари. Слава богу, родителите ми, тоест майка ми, защото баща ми е починал, са зад гърба ми. Наистина нямам такива сметки за уреждане“, категорична е Гани.

Веднага след приключване на ангажиментите с „Капките“ Джулиана отпраши за поредната си екзотична ваканция. Тя и любимият ѝ Теодор забегнеха за Тунис. В Африка прекараха повече от седмица.

„Починах си напълно след „Капките“. Беше много хубаво и топло“, признава Джулка, която няма търпение да се нарадва на двете си деца – големият Давид, който е плод на връзката ѝ с бизнесмена Илиян Найденов, и малкият Кай от любовта ѝ с ченгето Теодор.