Джулиана Гани скочи на бившия си, разкри колко пари е изкарала

Плейбойката Джулиана Гани не остана длъжна на последната нападка на бившия си Илиян Найденов. Фитнес инструкторът от Монтана заяви в интервю, че докато са били семейство, той е носил парите в къщата, пише hotnews.bg.

„Винаги, когато съм бил във връзка, съм давал всичко от себе си. Не парадирам с финансово състояние, но смятам, че съм достигнал ниво, в което мога да осигуря хубав живот за любимите си хора. В момента Давид е моето семейство. Джулиана също има свои доходи, независимо какви са, колко са и откъде идват. Не мога да кажа, че докато сме били заедно, аз съм покривал всички разходи, включително и нейните. Основно аз издържах семейството, но не изцяло“, заяви пред „Уикенд“ Найденов.

Жегната от думите му, Джулката светкавично извади счетовнодната таблица с приходи за изминалата 2021-а.

От информацията не става ясно с точност колко е заработила за една година, но пък се вижда, че фирмата й не е съвсем без приходи. Към разписката, Гани написа: „Това са доходите ми за изминалата година, със сигурност никой не ме е гледал и не ми е давал“. По-късно силиконката изскочи с поредна нападка към бившия размахвайки среден пръст и посланието: „За бившите издънки – Лека им пръст“.