Джъстин Бийбър призна: Друсах се до козирката

Поне е честен, за пеенето още се водят спорове. Канадският поп идол Джъстин Бийбър разказа за проблемите си с дрогата в интервю пред списание GQ. Певецът признава, че преди няколко години е страдал от наркотична зависимост.

По думите му, по време на турнета и гастроли неговите бодигардове трябвало да влизат в хотелската му стая и да проверяват пулса му, за да се убедят дали е жив. „Имах успехи, но все още не бях щастлив и страдах. И все още имам нерешени проблеми. А си мислех, че успехът ще ми помогне“, изповядва се 27-годишният изпълнител.

Мениджърът на Бийбър смятал, че бракът на певеца с модела Хейли Болдуин ще го върне към нормалния живот. Въпреки това първата година от съвместното им съжителство се оказала доста трудна.

„Преминахме през много неща чрез ретравматизация. Пречеше ни дефицитът на доверие. Има неща, които не искате да признаете дори на партньора си, защото се страхувате. Не искате да го плашите със своя страх“, откровен е Бийбър.

По-рано, през март тази година, американската колежка на Джъстин – Деми Ловато, разказа, че е претърпяла изнасилване след предозиране с наркотици. 28-годишната звезда разкри, че на сексуално насилие я е подложил наркодилърът, който й доставил смес от тежки наркотици

Previous post Ако искате здрава и щастлива връзка, правете тези 5 неща
Next post Хепи Ванче от „Фермата“ харчи като за последно