Дива и талантлива: Деми Ловато описа сексуалната си извратеност

Деми Ловато разкрива за своята сексуалност в ново интервю в подкаста „The Joe Rogan Experience“.

28-годишната певица се определи като пансексуална, като обясни, че е привлечена както от мъже, така и от жени и от „всичко“ между тях.

„Сега съм много разкрепостена, защото в миналото бях супер затворена“, каза певицата, пише bg-voice.com., цитиран от blitz.bg.

„Искаш да кажеш, че си сексуално разкрепостена?“, попита водещият. „Харесваш момичета? Харесваш ли момчета?“

„Да, каквото и да е, наистина“, отговори Ловато. „Как наричат това? Пансексуален или нещо подобно“.

Миналата година певицата отмени годежа си с актьора Макс Ерих. Ловато, която участва в новия документален сериал за себе си “Dancing with the devil”, каза на Роугън, че за пръв път е научила, че е привлечена от жените като дете, когато е видяла Селма Блеър и Сара Мишел Гелар да се целуват в тийнейджърската романтична драма от 1999 г. “Жестоки намерения.“

„Изпитах много срам, защото израствайки в Тексас, в християнско семейство, това беше табу“, спомня си тя. „Всяко влечение, което някога съм изпитвала към жена на млада възраст, съм го потискала, дори не съм си позволявала да асимилирам това, което чувствам“.

Бившата звезда на Disney Channel откровено говори за своята сексуалност по време на друго интервю за Entertainment Weekly.

Въпреки че певицата години наред се въздържаше да говори публично за „странността си“, тя многократно намекваше, че не е изключително хетеросексуална.

В документалния си сериал Ловато разкрива скандални неща за живота си, включително, че е била пристрастена към хероина, предозирала е и била на прага на смъртта след свръхдоза. Освен това звездата разкрива, че е била изнасилена от свой колега от Disney, а по-късно и от дилъра си.