Дивна води свое предаване по радиото

Певицата Дивна изненада феновете си с новината, че скоро няма да я слушат само в песните й. Тя обяви, че вече е част от екипа на радио The Voice като водеща и всяка сутрин ще можем да се събуждаме с нейните музикални предложения.

„Изненада! Днес радио The Voice става на цели 14 годинки, а аз съм повече от развълнувана да ви споделя, че се присъединявам към екипа на водещите. Благодарна, вдъхновена и дори маалко притеснена от новата сцена, която ще мога да опитам и да споделям заедно със слушателите.

Имам си супер ментор в лицето на Иво, който е сладкодумното сутришно петле, с което се събуждат всички в Morning Voice, а съвсем скоро ще му помагам с приятната задача да ви събуждаме с най-горещите хитове всеки делник между 08:00-12:00ч.”, написа в Инстаграм младата изпълнителка на „Готов ли си за мен“ и завърши публикацията си с популярната поговорка „Ранно пиле, рано пее“

Към поста си Дивна качи и снимка, на която се вижда как заедно с водещия Иво и с влогъра Калоян Димитров – Балан, отбелязват 14-ия рожден ден на The Voice с торта и балони.