Дизайнерката Мегз емигрира в Дубай

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз иска да смени постоянния си адрес. Вдъхновена от сериала „Емили в Париж“, тя пътува няколко пъти до Дубай и се влюбила в града.

„Реших и аз чат пат да ви споделям по някоя дума за преживяванията си като една българка, която се опитва да живее в Дубай. В началото на годината бях тук за 15 дни и много ми хареса. За пръв път го видях като локация за живот – не за почивка. После си казах – “Ох, отивам пак да видя мога ли да живея там”. И изкарах още месец. Сега се завърнах отново. И ще видим. Ще си идвам често и в България, разбира се. Все пак там е работата и близките ми. Но след 10 години работата ми по дрехите в MEGZ и I-AM е много “завъртяно колело”. Тя е сигурност и стабилен доход за мен, който след толкова много години днес заслужено ми се отплаща и ми дава свободата да живея. Майка ми ще командва там. А аз ще мога да експериментирам тук“, разказа в социалните мрежи Каканашева.

Междувременно Мегз се надява скоро да тръгне и новият й проект. Носителката на „Златна игла“ се е преориентирала към бизнес, основан на изготвяне на програми и анализи за себеразвитие.

„Новият ми психологичен проект, който се надявам съвсем скоро да ви пусна, ще се случва онлайн. Не съм обвързана с локация и няма да е проблем да съм тук. А и може би пък да успея един ден, ако Господ даде, да си го направя и тук“, обясни още тя.

Previous post Софи Маринова направи чудо за бала на Лоренцо
Next post Потвърдено: Фики чака второ, обяви пола на бебето