Дизайнерката Мегз стартира нов бизнес

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз се захвана с ново начинание. Носителката на „Златна игла“ се е преориентирала към бизнес, основан на на изготвяне на програми и анализи за себеразвитие.

За това амплоа се похвали самата Каканашева в социалните мрежи.

„От около година работя по този проект и за мен беше истинско предизвикателство да сформирам екип и изготвя модел на работа. Събрала съм екип от над 20 специалиста в областта на психология, психоанализа, хюман дизайн, астрология, нумерология, тета лечение, акашови записи, рейки, регресия, невролингвистично програмиране.

Създох бизнес модел, в който, чрез помощта на този екип, ще се изготвят и продават програми и анализи за себеразвитие. Какво означава това? Имате проблеми и не се чувствате добре емоционално, но не знаете как да се справите с проблемите. Ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви изготвим план за действие.

Имате проблеми с партньора си – ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви кажем върху кои зони да работите. Искате да бъдете насърчаващ родител и да помогнете на децата си да развият максимума от заложбите си? Ние ще ви насочим кои са силните и слабите им страни и ще ви дадем план за действие. Всичко това ще се случва онлайн и ще бъде на достъпна цена“, обясни миньончето.

Мегз уточни, че проектът ще стартира през месец май. Самата тя е завършила „Психология“ и е специализирала „Психоанализа и здравна психология“ в Англия, откъдето идва интересът й.

„През последните няколко години животът ми ми поднесе много изпитания. И лично извървях пътя на промяната. Отлично знам какво е да си затънал в проблеми и да не знаеш как да се оправиш. Но знам и изпитах също лично какво е да се изправиш на крака и да намериш обратно пътя си нагоре. Моделирах този път и го превърнах в продукти за личностно развитие“, сподели още тя.