Диляна Попова се омъжила тайно за милионер

Обаятелната Диляна Попова се е омъжила тайно миналото лято, пише „Уикенд“. Красавицата е казала „да” на скромна церемония на плажа на родното Черноморие, а по-късно е сключила и църковен брак в Царево. Новият съпруг на актрисата и манекенка е заможният ресторантьор Лъчезар Захариев, притежател на редица успешни заведения, посочва изданието.

С него Диляна се за любила малко след окончателната си раздяла с Асен Блатечки, но всъщност Двамата се познавали отдавна. Бизнесменът винаги е проявявал интерес към нея, но тя погледнала на ухажването му с други очи едва след като се разделила завинаги с шавливия Блатечки. Диляна останала съкрушена, след като научи, че Блатечки системно ѝ е изневерявал. Затова решила да сложи край на връзката им.

Малко след това тя приела показа от Любо да излязат на вечеря и оттогава са неразделни. Той я прави щастлива“, споделят близки на хубавицата. Лъчезар Захариев е милионер, един от най прочутите собственици на заведения. Допреди две години държеше хитовия Баш Бар“ на къмпинг „Градина“, но заради проблем с концесионерите миналото лято хлопна кепенци.

В момента стопанисва други 4 заведения, сред които е и ресторантът на някогашната резиденция на Бай Тошо в Приморско – ,,Перла“. Негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена. Захариев е и председател на Българската асоциация на заведенията и като такъв непрекъснато гостува в различни ТВ предавания. Заедно с вече добре познатия Ричард Алибегов, той е един от основните агитатори за намаляването на ДДС в заведенията от 20% на 9%

Въпреки че вече са официално семейни, Диляна и Лъчезар Йорданов се опитват да запазят в тайна отношенията си и избягват да се появяват заедно в публичното пространство.