Диляна Попова чукна 41 на яхта

Топмоделът и актриса Диляна Попова празнува рождения си ден на яхта, разкрива пред „Телеграф“ самата тя. На 24 септември тя навърши 41 г. и по този повод си направи незабравимо пътешествие.

Звездата от сериалите „Стъклен дом“ и „Революция Z” качи няколко сторита в профила си в Инстаграм, от които стана ясно, че посреща празника си на плавателен съд. След като прие поздравленията за рождения си ден, тя сподели, че на клипчетата се вижда вода и няма как да се разбере къде е, но все пак издаде, че се намира в южната ни съседка Гърция в компанията на най-скъпите на сърцето си хора. „Тъкмо в момента организирам партито за довечера и затова не мога да кажа повече подробности сега“, добави синеоката красавица.

В страната на сиртакито Диляна Попова е кацнала направо от Виена, където преди броени дни отпразнува 8-ия рожден ден на сина си Борил. „Честит рожден ден на моята несравнима Любов! Обожавам те, ти си истинското щастие в живота ми! Благодаря ти, че си ме избрал! Обичам голямото ти сърце и щастливите ти очи“, написа тя към снимките от Пратера.

На една от тях се вижда, че семейството е било в пълен комплект заедно с таткото – Асен Блатечки. Двамата родители целуват наследника си пред виенското колело, а той сияе от щастие да ги прегърне едновременно. Преди да се отдаде на удоволствията, звездата поработи на морето – с Филип Буков се снимаха в новия български филм на режисьора Николай Мутафчиев.