Димитър Рачков обяви дата за сватбата си

Димитър Рачков насрочи датата на сватбата си на сцената на „Забраненото шоу на Рачков“, която бе разтърсена от щуро ретро парти в неделя вечер. Водещият събра в шоуто повече от 15 звезди от зората на поп-фолка у нас, сред които ДесиСлава, Кондьо и Лия, Руслан Мъйнов, Радо Шишарката, Сашо Роман, Илиян Михов – Баровеца, Валдес, Тошко Тодоров и Рико Бенд. Именно музикантите, които са известни като най-търсения сватбарски оркестър, накараха комикът да заговори за венчавка, дори и на шега, пише Хотнюз.

Тъй като графикът на бенда е пълен с години напред, за Митко и любимата му Анита остана петък, 13 октомври 2023 година. Аз не робувам за суеверия за петъци с дата 13-и, пошегува се артистът.

„Тъкмо булката ще порасне“, изцепи се Рафи, като намекна за сериозната разлика в годините между телевизионера и блондинката, която е точно 27 години. Иначе в шоуто гостите изпълниха миксове от най-големите си хитове, но двама от тях взривиха студиото с изненадващи изпълнения. Радо Шишарката впечатли всички с песен на рок гигантите AC/DC, а Илиян Михов – Баровеца, заедно с музикантите от Рико Бенд, изуми зрителите с джазова и класическа музика.

Руслан Мъйнов разказа как един бесарабски българин и актьор започва да се занимава с поп-фолк, след което с ДесиСлава разчувстваха публиката в студиото с една от най-нежните си песни „Мила моя, мили мой“. Кралят на поп-фолк баладите Сашо Роман поздрави зрителите с хита „Мой, ангеле“ и разказа ключови моменти от живота си.

„Много е важно как ще поднесеш една песен – да е много добре изпята, но и на теб самия да ти харесва. Хората са най-големият критерий за нас изпълнителите. Трябва така да представиш песента, че да може слушателят и да се весели, и да се разплаче. Аз съм плакал, когато записвах „Първородна рожба“, сподели Сашо Роман.

Previous post Българка се гушка с Гришо на екзотичния остров Некер
Next post Сексът рано сутрин е отличен лек за махмурлук