Димитър Рачков се шегува с Мария Игнатова за уменията ѝ в леглото

Стартира новото забавно шоу на комика Димитър Рачков. То се казва „С Рачков всичко е възможно“. В него водещият вкарва осем български звезди в смешни предизвикателства. В първите предизвикателства се впуснаха водещите на „Звездите в нас“ – Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев – Боби Турбото, Елен Колева, Елена Атанасова и легендарният Йордан Йовчев.

Димитър Рачков и бившата му половинка Мария Игнатова се срещнаха в първото предаване на комика – „С Рачков всичко е възможно“. Видимо искрите между двамата не бяха само в кръга на шегата, а напрежението помежду им продължава да е огромно.

Още със старта на шоуто Рачков побърза да захапе бившата си руса изгора, правейки се, че е забравил името ѝ, а после имитирайки я как фриволно се фръцка, отправяйки се към отреденото ѝ място.

Това не беше всичко. Водещият си позволи да коментира брака на Игнатова, от което си пролича, че не ѝ е приятно.

Най-тежкият удар обаче бе, когато той реши да повдигне завесата и да признае нещо много интимно, а именно за способностите на Игнатова в леглото.

„Мария, ако знаех, че си толкова пластична, никога нямаше да си тръгна“, заяви той, признавайки че това е един от поводите за раздялата, която всъщност е инициирана от него.

И двамата вече имат настоящи половинки – Игнатова топли ложето на Ивайло Нойзи Цветков, докато Рачков е запленен от нова още по-млада блондинка на име Анита.

А ето и какви са отзивите за първия брой от предаването в социалните мрежи:

„Погледах, погледах, пък смених канала. Много измъчено комедийно шоу.“

„От началото до края се смях от сърце със сълзи,голям смях,голямо шоу!Уникални сте!“

„Пълна досада.

Гледам ги, заливат се от смях, а аз гледам с безизразна физиономия.

Ако канят актьори, различни от Ненчо и Мария Игнатова, може и да е по-добре.

Хем е ново шоу, хем имам цялостното усещане за нещо, което съм гледала с години и вече се е изтъркало.“

„Такава тъпотия рядко се среща.“

„На мен много ми хареса, така не съм се смяла отдавна. Не ми пречи, че са известни участниците. Дано и другия път е весело.“

„Не съм голям фен на Рачков, но и аз се смях много. Да, изтъркани са гостите, ама поне влизаха в тона на предаването. “

„РАЧКОВ е уникален, винаги е забавно с него! Чудесно начало, продължавайте в същия дух!!!!! Смях се със сълзи“

„Целта на това предаване е да се съберете събота вечер и да се забавлявате, както ние се забавляваме в студиото. Правим това шоу с много любов, с цялата си енергия и с огромно желание и се надявам да се получи и зрителите да се смеят много“, сподели Димитър Рачков за за шоуто си.