Димитър Рачков стъпка Халваджиян, спасява се поединично

Стана ясно защо Димитър Рачков вече не е водещ по NOVA, убедени са зрителите. Актьорът е Бебето в „Маскираният певец” и точно по тази причина липсва от екрана като водещ на хитовото шоу.

Съмненията на голяма част от феновете, които от доста време говорят, че Димитър реално малкото голямо бебе, се потвърждават и от кадър. Снимката я пусна самият водещ в профила си в Инстаграм.

На снимката Рачков позира с балони и плюшени играчки, изглежда досущ като пораснало бебе. И ако част от зрителите определиха снимката като намек, че любимецът им очаква бебе от новата си приятелка, то други са категорични – намекът е недвусмислен.

Заради голямата вълна от недоволни зрители, които се възмущаваха, че любимият им водещ е подменен, Рачков е побързал по завоалиран начин да им покаже, че няма причини за негативни емоции.

Разбира се, дори този малък жест трябва да е съгласуван с продуцента Маги Халваджиян и с екипа, който стои зад шоуто, смятат зрителите. Магърдич неведнъж е напомнял колко е важно пазенето на пълна тайна от участниците.

Рачков не е първият от участниците, който се разкрива още преди да е паднала маската му. До този момент почти няма грешка. Всеки път, когато малък детайл издаде някого, вълната от предположения се оказва правилна, пише show.bg.

Затова и мнозинството към днешна дата е единодушно. Падне ли маската на Бебето, ще се покаже физиономията на Димитър.