Диона скандализира с коментари за „Ергенът“

Най-коментираното шоу у нас „Ергенът“, не спира да вълнува зрителите и е тема номер едно във всекидневието ни. Епизод след епизод обществото сякаш е все по-скандализирано и обсъжда поведението на участничките в надпреварата, както и на Виктор, за когото се съревновават. И някои известни личности не спестяват мнението си за шоуто, пише Хотнюз.

Една от тях е Диона, която дори не се поколеба да сподели размишленията си, относно изборите на Виктор, когато преценява коя дама да отпадне от шоуто.

И думите ѝ определено ще бъдат приети болезнено от някои:

„Всички осмиват “Ергенът”, но всъщност предаването е изключително показателно за реалния живот. Поведението на Виктор е близко с това на 90% от днешните мъже. Имам предвид една конкретна ситуация, която говори много… А именно изгонването на Зори. ЕДИНСТВЕНАТА качествена и успешна жена. Но той избра леките, изкуствени фръцли, които са там заради славата (повечето). Много мъже правят така в днешно време…

Търсят стойностна жена, но като я намерят им става скучна и я заменят за някой евтин парцал… Казват, че не си падат по меркантилни и изкуствени, а всъщност тайно мечтаят поне за една вечер с такава… Следват ги и харесват снимките им… Но за пред обществото искат вярна и скромна съпруга! Ех, момчета! После жените не знаели какво искат…“, рече и отсече изпълнителката.

Previous post Моника Валериева сама на рождения си ден
Next post Златка Райкова приела новия си любим в дома, в който живееше с Благой