Диона със сълзи в очите: Загубих детето си!

Диона след месеци на силна турбуленция в живота си. Провокатор, с невероятно въображение, певицата оставя понякога разхвърлен и интригуващ отпечатък от нещата, които представя на публиката си. В интервютата си е същата – гъвкава, дръзка, а понякога на граничи с арогантността. Този разговор се рови зад фасадата. Там където живее Денислава Сашова – момиче от ромски произход, което още като дете разбира, че различието може да възпламени света от вълнение, но може и да я хвърли в кални локви вода.

От Койнаре до София, сметката на Диона струва скъпо. Сега тя я слага на масата. От дискриминация и политика, през изкривена слава и фалшиви лица до съкрушителна загуба и края на една любов.

„Диона ми отне всичко!“ признава тази неделя Денислава. В рядко откровено интервю за човек от този жанр.

“В началото беше приятно да съм Диона“, спомня си певицата за първите стъпки от своята музикална кариера.

“С течение на времето исках да се откажа“, признава тя. Един от най-тежките ѝ моменти е загубата на нейното дете. „Случи ми се едно от най-тежките неща – загубих детето си. Случи се в края на март. Много ме разтресе, то ме съкруши, съсипа ме, счупи ме и нямаше кой да ме събере“, сподели още тя в интервю за Мон Дьо по NOVA.

В този тежък период за фолк дивата, тя обвинила артистичния си образ и това, че не се спряла на време от работа.

„Осъзнах, че ако Диона я нямаше, това нямаше да се случи. Исках да спра да бъда Диона. Просто исках да се скрия, да се изправя… сглобих се напук на всичко и всички.“