Диона с кочан царевица между гърдите: Винаги готова за нови приключения

Певицата Диона внесе смут в социалните мрежи с последните си вулгарни снимки. Бившата рапърка се опитва да бъде оригинална и да прикове вниманието върху себе си, а в тази игра всичко е позволено, пише show.blitz.bg.

Диона се щракна на масата, докато вечеря в изискан ресторант, но се подигра жестоко с храната. Тя извади силиконовия си бюст на показ и между двете си гърди забоде кочан царевица.

Последователи на Диона се втурнаха да коментират вулгарната снимка. Едни я намират за забавна, докато други скочиха остро срещу певицата, че се гаври с храната, докато много деца по света гладуват.

„Много малък този кочан“, съскат нейни почитатели от мъжки пол и дори ѝ отправят предложения, че биха ѝ подарили по-голяма царевичка за игра. Сексуалните намеци не свършват дотук. Други определено заявяват, че биха задоволили всяко интимно желание на секси звездата от „Пайнер“.

Не става ясно каква е идеята на Диона с тези вулгарни снимки и как би реагирал нейният годеник, за който Диона изведнъж спря да говори. Твърде е вероятно любовта им да е приключила и певицата да е отново на лов за нови жертви.