Доли Партън взе шокиращо решение на 75 г.

Доли Партън ще обикаля стадионите през следващата година като част от мащабното й турне Dolly Fest. Така звездата смята да отпразнува своя 75-и рожден ден.

Легендата за кънтри музиката, която ще отбележи юбилея си на 19 януари 2021 г., ще пее на 15 стадиона по целия свят. Хитовата изпълнителка на 9 to 5, която наскоро се зарече, че никога няма да се пенсионира, е световно призната като една от най-трудолюбивите певици на всички времена, а следващата година тя ще бъде отново изключително заета.

Именно през 2021 г. предстои пускането на Бродуей шоуто й, още филми, нова книга и дори албум след договора й с 12Tone. Партън вярва, че успехът й се свежда тъкмо до това, че е „работещо момиче“ повече от всичко останало. „Не се мисля за звезда. Наистина съм работещо момиче. Това е начин на живот за мен.“, категорична е тя.

Припомняме, че тази година кънтри певицата издаде празничния албум A Holly Dolly Christmas, филма на Netflix „Коледа на площада“, както и книгата си Dolly Parton, Songteller: My Life In Lyrics.