Драма във „Фермата“: Изхвърча най-желаната жена

След жестока женска битка, Даяна Ханджиева си тръгна от „Фермата“, изхвърлена от опонентката си Надя само седмица преди края на риалитито..

Тя беше пратена на Арената не от кого да е, а от лудо влюбения и изтормозен фокусник Данчо. Той я превърна в първи дуелист в сблъсъка, а опонентката й Надя получи сериозното предимство да подреди точките за отделните игри, което се оказа решаващо. Надя разби Даяна при коването на дървен мост, рязането на греди и цепенето талпи.

„Каквото ти направи най-добрият ти приятел, никой друг не може да ти го направи!“, коментира по адрес на Данчо след загубата си Ханджиева, която се бори здраво, показа знания и издръжливост, но победата й се изплъзна на косъм.

Въпреки загубата, Даяна прости предателството на Данчо. Преди да си тръгне завинаги от шоуто, тя се метна в прегръдките на сгодения, но луд по нея фокусник и му прошепна в ухото: „Ние спечелихме най-много от фермата!“

През следващата седмица „Фермата“ влиза в решителната си фаза. След понеделник всеки ден по един от участниците ще отпада след битка. В петък най-накрая ще станат ясни четиримата финалисти, които ще се борят за голямата награда следващата събота.