Драма в живота на Венета Харизанова

Бившата манекенка Венета Харизанова е сложила край на брачния си живот. Хубавицата обаче останала да живее в семейния дом, но само защото до момента нямала собствено жилище, в което се изнесе, пише „Телеграф“

Венета се омъжи за съпруга си Емил Маринов преди 11 години, след като двамата имаха дълга романтична връзка. Проблемите започнаха след сватбата. Венета непрекъснато се оплаквала от здравословни и професионални проблеми и това попречило на отношенията им.

Освен това името ѝ било забъркано няколко пъти в паралелни отношения с други мъже. Всичко това с годините натежало. На няколко пъти съпругът на Харизанова поставял документите за развод на масата, но красавицата и не искала да чуе.

Двамата на практика са разделени от години. Не делят един и същ етаж в семейната къща и дори не влизат през един и същи вход. Харизанова обитавала първия етаж от дома, а Емил сутерена. Според запознати той има нова приятелка, която често посещавала дома им.

Познати на двойката твърдят, че Венета и мъжът ѝ отдавна не са съпруг и съпруга в истинския смисъл на думата, а просто съквартиранти.

Previous post Джена и малкия Канар станаха родители на момиченце
Next post Драмата между Теди Александрова и Емрах започна отново