Драми в „Един за друг“! Дани разкри защо е скъсал с Дени

Дани от „Един за друг“ реши отново да сподели подробности за себе си в Инстаграм, а фенките му го заляха с въпроси. От колата и татусите, до дрехите му и връзките с жени.

Дежурният въпрос за раздялата с Дени присъства задължително, а Дани отговори за пореден път. Припомняме, че двамата се разделиха малко след края на „Един за друг“, като дълго време не съобщаваха причините за решението им.

„С Дени сме в добри отношения, но така се стекоха обстоятелствата“, отговори Дани на многобройните питания. Той обаче намекна, че в миналото „имало една хубавица“, която му изневерила.

Това стана ясно от друг въпрос, на който Дани отговори, но това далеч не означава, че става въпрос за последната му бивша, с която участваха заедно в риалити шоуто, пише vbox7.com.

В момента не е ясно дали Дани си има приятелка, но същото важи и за Дени. Мацката пък се завърна в Щатите и побърза да се тагне от разходката с кон. Всички обаче забелязаха колко се е разхубавила, а последователите ѝ смятат, че това се дължало на нова любов, пише show.blitz.bg.