Дует Авеню с бутиков концерт на остров „Света Анастасия“

Дует Авеню ще изнесат един личен концерт на остров „Света Анастасия“ на 6-ти август тази година. Това ще бъде дългоочакваната среща на дуета с тяхната публика, като локацията на събитието е избирана специално, за да допринесе за цялостното изживяване от концерта, съобщи БГНЕС.

Началото на тази музикална среща започва от Порт Бургас, от където почитателите на дуета с корабче ще се озоват на най – романтичното място в Бургаския залив – остров Света Анастасия, за да се насладят на вълшебни моменти под звездите с вечните хитове на дуета.

На сцената с дъх на море, заедно с дует Авеню ще излязат и техните музиканти Васил Иванов (програминг и синтезатори), Юлиан Янев (клавир), Щерион Пилидов (китара), Стефан Попов (барабани), Христина Нейкова (беквокали), които ще поднесат на своите фенове един емоционален музикален спектакъл, в който ще представят любимите на публиката „Безвремие“, „Свобода“, „Спомни си ти за мен“, „Лъжи“ и ще изпълнят вечните класики „Пропилени дни“, „Живели ли сме някога преди“, „Бягство“ и много други песни от техния богат репертоар.