Дъжд от пари: Голям късмет очаква три зодии този уикенд

Няколко зодии ще имат късмет и ще са много щастливи през този уикенд. Те ще се радват на хубави емоции и ще трупат незабравими спомени, пише iwoman.bg .

Ако сте сред тези зодиакални знаци, то вие сте истински късметлии:

Скорпион

За представители на този знак на зодиака този уикенд ще бъде вълшебен. Ще се случат страхотни неща, за които ще си спомняте месеци наред. Можете да се отпуснете и да забравите за всички тревоги и задачи и да се насладите на положителните събития, които ще се случат тази събота и неделя.

Рак

Тези дни ще ви дадат нови възможности. Можете лесно да обмислите въпроси , свързани с раздвижване на бизнеса ви или смяна на работата. Ще срещнете човек, който изцяло ще промени живота ви. Дали ще е нов бизнес партньор или нова любов – важното е, че ви зареди положително. Всичко, с което се заемете, този уикенд, ще бъде успешно.

Риби

Не се страхувайте от нищо. В крайна сметка, успехът ще бъде с вас този уикенд и вие ще правите всичко с лекота. Не му мислете много, а приемете всички подаръци, които съдбата ви е подготвила. Ако е възможно да си купите лотариен билет – го направете веднага! Звездите са ви подготвили много изненади и е напълно възможно да спечелите голяма сума пари. Така ще може да осъществите така жадуваното от вас пътешествие.

Previous post Петя Дикова се връща на екран в „Тази събота и неделя“
Next post Ето кои са детективите в „Маскираният певец 3“