Дъщерята на Гала е кръвно обидена, вижте защо…

Дъщерята на Гала – Мари Будева, признава, че е лесно ранима и една обидна дума може да я събори психически. Младата жена набра популярност покрай известната си майка и често бива нападана от зложелатели заради този факт. Тя е критикувана още и за теглото си. За съжаление, инфлуенсърката не е наследила стройната фигура на водещата и спазва непрекъснати диети, за да поддържа фигурата си.

В момента Мари е постигнала много добра форма, но с цената на големи усилия. Тя от години не консумира захар, лактоза, глутен и тренира два пъти седмично в домашни условия. „Засягам се, когато непознати ми пишат, че съм дебела. Очевидно е, че го правят с цел да ме наранят. Неприятно ми е да чета такива неща за себе си”, изповяда се брюнетката.

Будева сподели в мрежата изпитан от нея метод, чрез който е редуцирала целулита по бедрата си: „Освен пиенето на много вода, моята тайна за справяне с проблема е зеленият чай. Ако ме познавате добре, знаете, че няма ден, в който да не ме видите с чаша чай в ръка.

Винаги слагам по две пакетчета, винаги е зелен, винаги чист (без захар, мед). Той е мощен диуретик и помага за изхвърлянето на излишната вода, но имайте предвид високото му съдържание на кофеин – две пакетчета са доста! Има различни марки на пазара- аз имам любим, но не пия само него, а ги редувам”.

Previous post Лили Иванова нае бодигарда на митичния бос Румен Вълка
Next post Мария като прахосмукачка, погълна парите на Миро