Дъщерята на Гала събра родата и показа свекъра си

Дъщерята на Гала – Мари Константин навърши 25 години и отпразнува важния рожден ден в компанията на майка си и свекърва си Джуджи, както и на своя любим Константин, с когото живее на семейни начала. На снимката от тържеството, която показа пастрока ѝ Стефан обаче, най-интересна е фигурата на свекъра на Мари – съпруга на Диляна Маринова, който не обича светлините на прожекторите, видя Hotnews.bg.

И докато жена му и Гала могат да бъдат видени по телевизора или на светски събития, то мъжът на Джуджи упорито избягва медийните.Той е инженер, с рекламен бизнес, който се е показвал един-единствен път под светлината на прожекторите, когато участва с жена си в „Сделка или не”, докато колоритната му половинка бе част от екипа на Нова телевизия.

„Мъжът ми е изключително красив, много интелигентен и фин човек. Но си мисля, че просто виждаш някой и се влюбваш в него. Не мога да определя някакви конкретни причини“, откровена е Маринова. Телевизионерката има брак повече от четвърт век, а като прибавим и годините, в който била гадже със съпруга си, излиза че двойката е заедно вече 30 години. „Аз още много му се възхищавам. Обаждам му се, ей така, без повод, само да му кажа, колко много харесвам”, споделя рецептата на щастлив брак свекървата на Мари Константин. Джуджи обича да се шегува, че не помни как се е запознала с мъжа на живота си, защото това е било много отдавна.

Двамата имат един син – Константин, с когото Мари е заедно от доста години и родителите им чакат с трепет новината за сватба.

Previous post Лили Иванова се подготвя за турнето с йога
Next post Сузанита не ще да чуе за баща си, емигрира във Финландия