Дъщерята на Глория била тормозена от бившия си мъж

Фолкпевицата Глория не издържа на постоянните писания и слухове за раздялата на дъщеря си Симона Загорова с бащата на дъщеричката ѝ Галина – Даниел Милушев. И разкри публично такива покъртителни подробности, че оттук нататък ще има големи пожари.

Примата на родния попфолк вече няма да си мълчи, както го правеше три години досега, а признанията ѝ, провокирани от потребител в листата ѝ, вече предизвикват нещо страшно в социалните мрежи.

Припомняме, че Симона Загорова и Даниел Милушев се разделиха малко след раждането на малката Галина, но досега нито той, нито тя са коментирали причините за това.

Повод за провокативния коментар, който отприщи и откровенията на Глория, се оказа подкаст на дъщеря ѝ Симона, в който двамата с Ергена Алек Младенов говорят за любов, пише show.blitz.bg.

„Единият си гледа детето без баща, другият не смее да си хване гадже заради майка си, но и двамата разбират от любов“, иронично коментира зрителка на подкаста. И Глория я направи на нищо с няколко думи!

„Хей, скъпа, ти за нашето дете не се притеснявай. От нас ще получи и възпитание, и образование. Не е хубаво децата да растат в токсична среда каквато видяхме от него (бащата на детето – б.р.)! Идея си нямате как се държеше това момче със Симона, дано е влязъл в правия път! Трябва да ни е благодарен, че все още не сме разказали нищо!“, избухна Глория.

А от коментарите става ясно, че Даниел е играел комар и е профуквал голяма част от парите на Симона. Близки до семейството пък разкриват, че Милушев се е държал агресивно със Загорова дори докато била бременна.