Дъщерята на Глория издаде каква е тайната за фигурата й

В поп-фолка много неща се промениха в стила и визията на певиците през годините, но перфектната фигура а Глория е константа. За разлика от повечето ѝ колежки, които ту сваляха ударно килограми, ту ги качваха отново, то кралицата на този жанр, никога не си позволи да развали фигурата си.

Симона Загора издаде, че зад перфектното тяло на майка ѝ седи освен огромна воля и напътствията на д-р Емилова. Именно тя помага на Глория пред 25 години, след като ражда дъщеря си да се раздели с близо 30 килограма, които никога повече не връща.

Загорова призна, че самата тя е водила тежка битка с килограмите от дете.

„Каквото и да хапнех, ми се лепеше. А баба Стефка ми правеше редовно бухти със сирене и пудра захар. И досега, ако хапна една пица, на другия ден ще съм качила цяло кило“, споделя Симона. Д-р Емилова обаче помага и на нея да се раздели с излишните килограми.

„Д-р Емилова ми препоръча плодова диета, която освен това прочиства организма. Две седмици си само на фруктоза. Аз започнах с портокали и чай. И когато свърши лятната ваканция и тръгнахме на училище, в класа не можаха да ме познаят. Бях отслабнала с десет килограма. Бях се източила, косата ми беше пораснала… И като заваляха едни бележки от момчетата, не само от нашия клас“, сподели още Загорова.