Дъщерята на Джако разкри тайни от детството си

Дъщерята на краля на попа Майкъл Джаксън-Парис сподели с Наоми Кембъл, която беше приятелка на баща ѝ, интересни подробности за детството си.

Певицата проведе видео чат с Наоми Кембъл, с която Краля на попа танцува във видеото към песента In the Closet. Парис и двамата ѝ братя Майкъл Джаксън-младши и Принс Джаксън бяха постоянно с Майкъл по време на неговите турнета по света.

„Това, което знам е, че съм зачената в Париж и именно затова получавам това име. Родена съм в Калифорния, но съм отгледана из целия свят. Прекарахме няколко години в Санта Барбара, после бяхме във Великобритания, Европа и Близкия изток“, споделя Парис пред Наоми.

Супермоделът от 90-те поздрави дъщерята на Майкъл за интелигентността ѝ. Парис отговори, че всичко това дължи на баща си, който винаги е искал децата му да бъдат образовани, независимо къде се намират и кой е около тях. „Той искаше да бъдем умни, а не да разчитаме само на славата.

Успяхме да видим всичко, благодарение на него. Видяхме богатството на света, но в същото време видяхме и хора, които страдат“, допълва Джаксън, пише tialoto.bg