Дъщерята на Зуека с житейско откровение и селфи по сутиен

Девина Василева, дъщеря на Нина Димитрова и Васил Василев-Зуека влезе в ролята на лирическата героиня във видеото към песента „Phoenix“ на групата „Casual Threesome“ от дебютният им албум „Casualities“, макар че те са на музикалната сцена повече от 10 години, пише life.dir.bg.

Момчетата го представиха в клуб „Строежа“ преди ден. Кадрите във видеото се въртят около съвременни теми като самотата, потъването и изпулването. Клипът прераства в късометражен филм със заглавие „Понякога сънувам, че умирам“. Героинята стои на ръба на висока сграда, между трамвайни релси, прави си снимки по сутиен и клин – каквито са модерни в социалните мрежи особено сред подрастващите, които искат да се харесат на максимално голям брой хора.

Видно е, че младата дама е наследила актьорския талант на родителите си, а някои от близките ѝ отбелязват нейният интелект и добро възпитание като други отличителни черти.

Режисьор на клипа е Златан Деков. Песента на „Casual Threesome“ спечели конкурса „Златна есен“ на БНР през 2020 година, но видеото става факт сега.

Двама от бандата – Иван Иванов и Никеца, които си поделят фронтменството, са известни и с други проекти. Никеца е в главната роля в „Исус Христос Суперзвезда“ на пловдивския театър, а Иван е сред финалистите на „Гласът на България“.

Previous post Нина Добрев е на европейска ваканция с…
Next post Ето колко струва билетът за концерта на Мария Илиева в Америка