Дъщерята на Иван Христов и Вихра стана абитуриентка

Продуцентът и телевизионен водещ Иван Христов от дуото Иван и Андрей изпрати абитуриентка вчера. Дъщеря му от първия му брак с Вихра Петрова завърши училище и семейството отпразнува дипломирането ѝ подобаващо.

Видеа и снимки от изпращането на красивата абитуриентка Ава споделиха както нейната майка, така и мащехата ѝ Ирина Тенчева, с която изглежда са в прекрасни отношения. На празненството е присъствал и най-близкият приятел на баща ѝ – Андрей Арнаудов.

„24 май е може би най-любимият ни национален празник – заради словото, заради писаните кодове, заради културата, заради българското, заради смисъла, заради божурите, заради баба ми, която ме научи да чета, пиша и обичам думите.

Днес, обаче, той е по-личен и специален от всеки друг ден, защото нашето прекрасно най-голямо дете Ава завърши един етап от живота си. Каквото и да кажем за нейната хубост, доброта и ум ще е малко. Каквото и да кажем за чувствата и хилядите спомени и надежди, които бушуват в сърцата ни – недостатъчно ще е…

Не забравяй, че ти си цял портокал и да знаеш, че най- хубавото предстои! Обичаме те и винаги, винаги, винаги ще сме до теб! За нас очите ти ще са винаги същите“, гласеше посланието към щастливата абитуриентка от Ирина, която е настоящата жена до продуцента Иван Христов.

Майката на дипломираното момиче Вихра Петрова също сподели интересни снимки с абитуриентката, но така и не видяхме общи снимки на цялото семейство. По всичко личи, че бившите съпрузи са решили да не се събират дори и на един от най-важните дни в живота на дъщеря им.