Дъщерята на президента Радев в любовен триъгълник заедно с Неда Спасова

Дъщерята на президента на републиката – Дарина Радева, става любовница на цар и влиза в любовен триъгълник със звездата Неда Спасова. Това се случва в нов филм на Максим Генчев, който той ще снима за БНТ.

Генчев ще прави филма по пиесата на Иван Вазов „Към пропаст“. Там българският цар Иван Александър се залюбва с много по-младо момиче, което води до поредица от пагубни последствия за държавата. В ролята на царица Теодора, съпругата на царя, е Неда Спасова, която стана звезда със сериалите на NOVA “Откраднат живот“, където бе медсестра, и „Братя“ в ролята на ченге.

Пред „Телеграф“ Максим Генчев коментира: „Имаме звезда – Неда Спасова, тя ще играе царицата, която Иван Александър изоставя. А любовницата на царя, която впоследствие му става жена, е една млада актриса от НАТФИЗ, казва се Дарина Радева“.

Максим Генчев обяснява още, че Дарина се проявила като много дисциплинирана и се шегува, че е такава сигурно, защото е щерка на президента. „Момичето е много кадърно и е още трети курс. Правя кастинг, а тя – с научен текст. Викам: „А! Такова нещо няма!“ Защото актрисите обикновено много се глезят и не си научават текстовете. Те предпочитат да се гримират, оправят си облеклото, но не си знаят текстовете. А Дарина – дойде едно диво такова рошаво, с един алтов глас и като ми зацепи текста… Даже викам: „Чакай, чакай, трябва да го редактирам този текст“.

В бележките към пиесата си Вазов описва героинята на Дарина така: „Сара, мома еврейка. Хубавица, с висок и строен стан. С характер жив, умна и тщеславна. В богата свилена еврейска носия, украсена с бисери и диаманти. В V действие излиза като царица, с корона и багреница“.

Генчев допълва: „Аз много не разбирам от работа с актриси. Ако ми хареса и е хубава за образа, излъчва сексапил и чистота, за мен е талантлива. От актьори разбирам, защото самият аз съм актьор“.

Дарина е в класа на Пенко Господинов в НАТФИЗ, трети курс. Последното представление, в което участва в учебния театър, е „Отказал съм се, преди да се родя“ по текстове на Самюъл Бекет.

Previous post Цял отбор Джизъсчета! Жената на Благой Георгиев иска още 3 деца от него
Next post Мира Добрева получи неприлична оферта от фен, дава й 5 бона за…