Дъщерята на Юксел Кадриев с разтърсващи думи за развода му

За личните драми в живота на емблематичното лице на bTV Новините – Юксел Кадриев, ще разкаже самият той в шоуто „Търси се“ тази неделя от 11.00 ч в ефира на bTV. Меги и Нели ще срещнат водещия с любимите хора в живота му и точно в Деня на любовта ще съобщят новина, която ще разкрие Юксел в нова светлина. Обичаният водещ на bTV подготвя своя собствена стихосбирка с любовна лирика, която предстои да излезе скоро. Юксел започва да пише стихове през последните години, а редактор на първата му стихосбирка е големият поет, композитор и певец Михаил Белчев.

Самият той ще е и една от изненадите в предаването. „Юксел ми изпрати някои негови стихове, за да ги прочета. В тях видях душата на един чувствителен мъж. Казах му, че не искам да ги редактирам, за да не променя звученето на неговите изживявания“, разказва пред Меги и Нели поетът.

В студиото на „Търси се“ той ще отправи и вълнуващо предизвикателство към водещия. За работата и ежедневието си с Юксел ще разкаже и екранната му партньорка – водещата на bTV Новините Виктория Петрова. Тя ще разкрие, че двамата започват да се усещат и като приятели след 2-3 години на екран. „Юксел е изключително интересен и вълшебен човек…. Помагал ми е с много съвети в личния и професионалния ми свят“, признава обичаната водеща и издава какъв е техният общ ритуал преди ефир за успеха на емисията.

След нейното предизвикателство, в студиото ще влезе и винаги усмихнатата водеща на прогнозата за времето Натали Трифонова, заедно с която Юксел ще предскаже по нестандартен начин дали се очаква слънце или сняг.

Най-емоционалната среща за водещия ще бъде с неговата пораснала дъщеря – Габриела, която вече е студентка. За нея баща й е пример в живота и човекът, който я подкрепя във всичко. „След раздялата с майка ми аз избрах да остана при баща ми. Бях на 7 години. Понякога не му е било лесно, но той е най-силният човек, когото познавам“, емоционално признава Габи.

Самият Юксел също няма да скрие огромното си вълнение от обичта, която изпитва към единствената си дъщеря. Меги и Нели ще го срещнат и с неговите родители, които живеят в родния му град Оряхово. Те ще разкажат за огромната привилегия точно Юксел да бъде техен син. „Винаги е бил много грижовен с нас. И ние много сме му помагали в отглеждането на внучката ни. Двамата имат много силен контакт“, споделят двамата.

Майката на Юксел живее повече от 10 години в София, за да е близо до сина и внучката си. „Ако не бяха майка ми и баща ми, нямаше да успея да се справя с родителските си задължения и моята отдаденост на работата“, откровен е Юксел, цитиран от hotnews.bg.