Дядка-милионер издържа наглата Джейми Алис от „Черешката“

Богат възрастен мъж от Русе е мистериозният спонсор на злополучната участничка в „Черешката на тортата“ Джейми Елиас, мълви се усилено в светските среди. Баровецът давал по около 10 000 лева на месец на държанката си, за да се чувства тя успяла и известна.

Заможният русчуклия е женен от десетилетия с пораснали деца и може да си позволи да обърне внимание и на личния си живот с полуливанката. Той не скъпял средства нито за медийните й изяви, нито за пътувания и подаръци, но не искал публичност заради статута на семеен мъж с добър бизнес. Нещо повече – милионерът дори чакал внуче, което трябвало да се роди до месец-два, отбелязва сайтът „Хотнюз“. Затова и Жамиле, както е истинското име на инфлуенсърката, твърди в интервюта, че няма мъж до себе си.

След гафа с участието й в кулинарното шоу, Елиас започна да твърди, че просто е добра актриса, която нарочно бъркала „кимион“ с „камион“, а повечето от издънките й уж били измислени от сценаристите на „Черешката на тортата“. Тя обаче е категорична, че хората в България са завистливи и обичат да мразят, за разлика от тези в Ливан, които никога не се притеснявали да помогнат дори на непознат в беда.

Т. нар.“инфлуенсърка“ взриви социалните мрежи с участието си в „Черешката на тортата“ по-миналата седмица. Държанката със силиконови джуки се държа напълно неадекватно и демонстрира доста нагло поведение пред камерите.

Previous post Почина бабата на Нина Добрев
Next post Баба Ванга с пророчески думи за 22.12.2020, Европа и Путин