Дясната ръка на Мани напусна „Игри на волята“

Най-близкият човек на най-обсъжданата дама в „Игри на волята“ – Мани, напусна предаването тази вечер. В успорван двубой между Кремена и Милена стана ясно името на поредния отпаднал участник. Това е Кремена, чиято ахилесова пета – балансът, отново й попречи да покаже най-доброто от себе си.

Преди да се изправят една срещу друга в елиминационната битка, двете дами трябваше да изберат по един съотборник, който да се бие в името на тяхното спасение. В тази битка един срещу друг се изправиха Елизабет и Андрей, който противно на собствените си заявки този път бе победен от жена. Бившите шампиони премериха сили в състезание за памет. Те използваха сходни стратегии. Въпреки това Елизабет си послужи по-добре с нея, като още на втори рунд успя да грабне предимството за Кремена.

Така, културистката спести няколко секунди от началото на най-важната битка за деня. След като именно благодарение на Елизабет и предимство Кремена успя да отстрани Красима седмица по-рано, този път състезанието се разви по различен начин. Милена бързо успя да навакса предимството, като през цялото време поддържаше добро темпо на трасето, включващо елементи на баланс и точност.

Освен по-добра в баланса, 25-годишната студентка в НСА доказа и че е по-точна от Кремена. Победата си пък посвети на своя баща.

„Дадох най-доброто от себе си“, каза минути преди да напусне „Игри на волята“ Кремена. Тя се изненада от притеснението на Милена от победата, като й даде съвет да обича първо себе си, а след това всички останали.

Previous post Бременна на 50? Камелия показа надуто коремче
Next post Бритни е вече свободна, прекратиха попечителството