Д-р Ковачев и д-р Огнянова се завръщат на екран

Актьорът Велислав Павлов, познат като д-р Марио Ковачев от „Откраднат живот“, и екранната му партньорка Диана Димитрова се връщат за големия финал на най-успешната медицинска продукция у нас.

По-рано витаеха слухове, че звездата от „Въздесъщият“ е спрял снимките за лекарската сага и се е фокусирал върху пиесата „Капитал(на) грешка“ и новия сериал „Порталът“. Стоп на снимачната площадка действително е имало, но той не е бил свързан с напускането на любимия артист.

Докато снимките за „Откраднат живот“ били в пауза, Велислав е успял да реализира сцените си за най-новия сериал на БНТ „Порталът“ и пиесата „Капитал(на) грешка“, част от афиша на Народния театър. Първият проект в момента е в етап на монтаж, а вторият се приема с любов от приятелите на изкуството. Наскоро стана ясно, че медицинският сериал ще излъчи своя последен сезон, това очаквано породи въпроси дали докторите фаворити ще се завърнат на екран.

Героите на Павлов и Димитрова в момента са на меден месец, връщайки се в болницата, те ще срещнат и новите попълнения на снимачната площадка – Александра Сърчаджиева, която ще изиграе коремния хирург доктор Габриела Димова, и комикът Любо Нейков, който ще влезе в обувките на заместник-министъра на здравеопазването Димов.

Очевидно финалът ще събере обичаните образи през годините. Припомняме, че Сърчаджиева се появи в първия сезон. Изигра младата д-р Кръстева в сцените, които показаха как преди 30 години тя и д-р Генадиев разменят две новородени. Това бе началото на историята на “Откраднат живот”. А сега 11-ият му сезон ще покаже и нейния край, затова и екипът го озаглавява “Финалът”.

След другите въпроси, които все още продължават да вълнуват зрителите, са дали Моню Монев, познат като доц. Мазов, ще остане директор на “Св. Анастасия” и какво ще се случи между сестра Райкова (Неда Спасова) и доктор Хаджихристев (Филип Буков).