Ева Веселинова официално разкри пола на близнаците

В края на 8-мия месец Ева Веселинова най-после официално разкри пола на близнаците, които очаква бившата панелистка в “На кафе“. Блондинката ще стане майка на момче и момиче. До момента красавицата само намекваше какво очаква, но без да потвърждава от какъв пол са бебетата й.

„В края на 8-ми месец – бебчетата са големи и едва се събират в коремчето на мама През този месец къщичката на близнаците е пораснала много, но им става все по-тясно. Те вече не просто ритат, а буквално изскачат на повърхността, разтягайки се и можеш да си хванеш краченце, колянце или ръчичка. Вълнуващо е, но и доста болезнено.

Сънят вечер често е невъзможен. Момченцето вече не си знае силата, момиченцето е малко по-внимателно и доста по-деликатно. Но когато двамата тръгнат да се въртят в различни посоки, почти ме разкъсват на две. Подготвителните контракции и силните болки в гърба са все по-чести. Вече всичко те боли. Дупят се, разтягат се, въртят се…

Реагират на всеки допир, шум и погалване. Най-много обичат гласа на тати. Когато го чуят, веднага започват да подскачат и почукват. Най-успокояващо е погалването на мама. Когато усетят ръката и гласа ми, веднага се кротват и заслушват. А аз често им разказвам за първата ни среща, която е все по-близо и може да е във всеки следващ момент „, написа в социалната мрежа Ева.

Previous post Цирк! Скубане в ефир: Отнеха короната на миска (Видео)
Next post Безчинства! Филип Аврамов-Фицата опика „Жигули“