Ева Веселинова с емоционална изповед за мъжа си и близнаците

Секси блондинката Ева Велинова, която помним от „На кафе“, има проблеми като всяка средностатистическа майка. Водещата роди близнаците Борис и Стефания преди година, но все още не може да си върне предишната форма. Веселинова е малко по-едра отпреди, но пък явно не й пука. Тя се е съсредоточила върху отглеждането на бебетата и няма време за тренировки и диети.

Ева е споделяла, че като по-млада e била на прага на анорексията, ала си извадила поука и е осъзнала, че гладуването не е за нея. За щастие, това болезнено състояние е останало в миналото. Сега Веселинова не се ограничава и яде всичко. Бившата репортерка и панелистка на Гала хич не се впечатлява, че още не е свалила всички натрупани през бременността килограми. Тя е загърбила суетата и се радва на спокоен и щастлив семеен живот.

Близнаците на чаровната блондинка скоро ще навършат 1 години. След като стана майка, тя си даде кратка почивка от работа, но сега се е върнала към професионалните ангажименти. Ева вече е загърбила телевизията, ала е намерила ново поле за изява – занимава се с инфлуенсърство и реклами в социалните мрежи. Тя промотира предимно детски стоки.

„Освен да се грижа за бебчетата, успявам и да поработвам по различни рекламни кампании, но става бавно и трудно. С две малки деца не е никак лесно да бъдеш пълноценен човек!”, категорична е Веселинова. Тя допълва, че животът с близнаци не е само радост и хубави моменти. „Ако кажа, че всичко е розово, ще излъжа, но си заслужава всяка умора, стрес и саможертва. Не си представям живота, ако някое от двете ми слънчица липсваше”, споделя щастливата майка.

„Те ме научиха, че всичко може да почака, защото щастието е с тях – тук и сега. Станах много по-балансиран човек”, коментира 36-годишната блондинка.

В отглеждането на близнаците бившата репортерка не разчита на детегледачки, а само на мъжа си и на двете баби. Ева рядко говори за бащата на близнаците и досега не го е показвала в публичното пространство. В тв средите се шушукаше, че таткото бил заможен възрастен грък, който обсипвал блондинката със скъпи подаръци и даже й купил луксозен апартамент в престижен столичен квартал, пише hotarena.net. Тя обаче отрича слуховете и казва, че не се впечатлява от злостните коментари по неин адрес.

„Медиите изписаха какви ли не лъжи, но аз мълчах и пазих любовта ни! Мъжът ми е млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и „тайнствен благодетел“. Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа – не ми пука!”, написа преди време Ева в социалната мрежа.