Ева Лонгория режисира „Защо жените убиват“

Актрисата Ева Лонгория се събра със създателя на култовия сериал „Отчаяни съпруги“ Марк Чери.

За съжаление, не става въпрос за подновяване на поредицата, а за работа по друг добър проект на сценариста – „Защо жените убиват“. Екранната Габриел Солис се похвали, че е седнала на режисьорския стол за един от епизодите на втори сезон. Това издаде самата тя в социалните мрежи.

„Много се вълнувам, че имах шанса да режисирам епизод от новия сериал на приятелия ми Марк Чери. Беше много забавно и всички са невероятни“, написа в Инстаграм красавицата.

Наскоро Чери издаде, че всъщност една от главните роли в новия сезон на антологията е била написана специално за Логория. Тя обаче вече имала поет друг ангажимент и предложила на Чери да прослуша колежката й Лана Парила, която се прочу с участието си в „Имало едно време“. В крайна сметка Парила очарова екипа и се разхожда в токчетата на Рита във втори сезон на „Защо жените убиват“, чиято премиера се състоя преди дни.

Припомняме, че актуалните епизоди ни връщат в 1949 година и „изследват какво означава да си красив, какъв си зад лъскавата фасада, която показваш на света, какви са последиците от това обществото да те игнорира и докъде би стигнала една жена, за да бъде приета“.

Previous post Трите зодии, които ще имат невероятен късмет това лято
Next post Миро прави кастинг за млади таланти