Евгени Минчев и Йорданка Христова се сдобриха след 10 години

Естрадната прима Йорданка Христова и пиарът и продуцент лорд Евгени Минчев се сдобриха, писа „Телеграф“.

Най-неочаквано, след десет години мълчание и отминаване на партита, улица и изобщо, някогашните неразделни приятели се прегърнаха и целунаха. „Този път е завинаги“, отсякоха и двамата в един глас.

„Със суперзвездата на българската поп песен ЙОРДАНКА ХРИСТОВА имахме определен период на специални отношения. Под терасата на моя апартамент на ул. „Оборище“ пихме коктейли, а тя ми подари новия си албум. Не се гаси туй, що не гасне. Обичаме се и няма връщане назад. Благодаря.“, написа Евгени във Фейсбук.

Минчев и Данчето бяха топзвездите на „ВИП Брадър“, където очевидно не можаха да разпределят правилно звездните си пространства. Не става ясно кой е предприел това сдобряване, но в едно от най-тежкарските бистра на ул. „Оборище“, в съседство с Лили Иванова, двамата бяха видени в най-приятелска атмосфера. На масата освен многоцветни коктейли бе забелязан и новият компактдиск на Данчето „Обич разпиляна“ – подарък за Евгени.

Уважаваният пиар, благотворител и притежател на конкурса „Певец на годината“ е поканил Христова за Гран при догодина. Шушука се, че лорд Минчев е подготвил и песен за „моята вечна приятелка“, както той многозначително се изказва.

Припомняме, че Евгени отвори вратите на просторния си апартамент за близо 95 гости за 70-я рожден ден на Йорданка. Тогава сред гостите беше и нейният свекър Григор Стоичков. Поради отпътуването на Евгени за Берлин идната седмица двамата си уговориха среща след средата на юли.