Един от финалистите в „Капките“ избяга от афтър партито

По традиция Маги Халваджиян и целият екип на шоуто за имитации отбелязват подобаващо финала на „Като две капки вода“ на афтър парти в столичното заведение на съпругата му Кремена.

Изненадващо обаче, един от финалистите не се появи на купона, както става ясно от кадрите на събитието, които продуцентът сподели в профила си в социалните мрежи, пише Шоу Блиц. Единственият, който не присъства на празненството, се оказа Тома, който бе сред любимците на публиката. Зрителите го класираха на третото място на финала.

Шампионът Владо Михайлов бе на партито заедно с жена си. Там беше и Керана, която се класира на второ място. Тя се раздаде в танците, а също и Дара, която остана четвърта в крайното класиране.

Почетен гост на партито бе голямата звезда на родната популярна музика Васил Найденов, който присъства и на финала, най-вече заради Владо Михайлов, който трябваше да го имитира. В крайна сметка последната имитация на Васко Кеца затвърди и победата на Владо. Сред гостите бяха още двамата водещи – Геро и Рачков, Яна Маринова, Кали, Димо Алексиев, разбира се, братята Халваджиян, както и режисьорът Кирил Кирилов-Кико.

Previous post Сбогом на Тина Търнър: Елтън Джон я нарече недосегаема, Мик Джагър – вдъхновяваща
Next post Браво! Шеф Ангелов и Ева Кикерезова помогнаха на болно дете